✔ Gratis levering
✔ Op maat gemaakt
✔ Breed productengamma

Het meest geschikte verpakkingsmateriaal wil je graag kopen bij een ervaren en deskundig bedrijf. Dan ben je er namelijk zeker van dat jij je goederen of producten voorziet van een kwalitatieve verpakking. Bij Schoeller Allibert kan iedereen het gewenste verpakkingsmateriaal bestellen. Met zicht op de toekomst zijn wij dan ook trotse leverancier van ecologisch verantwoorde verpakkingsmaterialen. Wij werken daarvoor samen met onze klanten en andere recyclagebedrijven om plastic verpakkingen die hun levenscyclus doorlopen hebben te hergebruiken. Deze verwerken we namelijk tot kleine kunststof korrels die we vervolgens weer vormen tot nieuwe verpakkingen.

Verpakkingsmateriaal in alle vormen en maten kopen bij ons

Naast duurzaamheid streven wij als leverancier ook voor gebruiksvriendelijkheid bij onze verpakkingsmaterialen. Dat betekent concreet dat wij een oplossing bieden voor zowel transport als opslag. Zo zijn onze eurokratten een uitstekende optie in veel gevallen. Dit plastic verpakkingsmateriaal kun je bestellen in alle vormen en maten. Daarnaast stapel je de verschillende bakken eenvoudig op elkaar, waardoor je aanzienlijk bespaart op opslagruimte. Met ervaring in uiteenlopende industrieën zijn wij, ongeacht de sector, de leverancier voor je verpakkingsmaterialen.

Benieuwd naar onze producten?

Meer dan alleen verpakkingsmateriaal bestellen

Wanneer je de goederen voorziet van verpakkingsmateriaal, is het handig om tegelijk een handig transportmiddel te bestellen. Kleinere stapels van kunststof bakken vervoer je bijvoorbeeld vlot met een dolly. Zo verplaats je binnen je opslagplaats of bedrijfsgebouw een stapel kratten met optimaal gebruiksgemak. Een kunststof pallet is dan een betere keuze bij grotere hoeveelheden, die je met elke vorklift gemakkelijk optilt. Naast verpakkingsmateriaal helpen we je ook graag met het kopen van toepassing voor een gemakkelijk opslag en transport.

Reken op ons vakmanschap bij het kopen van verpakkingsmateriaal

Zie jij het zitten om ons in te schakelen als de leverancier van je verpakkingsmaterialen? Dan neem je het best contact op met ons door gebruik te maken van het online contactformulier. Daar kunt u, naast het bestellen van verpakkingsmateriaal, ook terecht met al uw mogelijke vragen over onze producten. Houd ook zeker onze promoties in de gaten voor interessante aanbiedingen. 

FAQ

In onze FAQ vindt u antwoorden op onze meest gestelde vragen

Bezoek de FAQ

Neem contact op!

Nog geen antwoord op uw vraag? Neem dan gerust contact op!

Contactformulier


Nog geen antwoord op je vraag? Neem nu contact met ons op!

Een of meerdere velden zijn niet juist ingevuld.
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
De email kan niet worden verzonden , probeert u het alstublieft nog een keer of neem direct contact met ons op via info.belgium@schoellerallibert.com of bel ons op via 00 32 11 39 38 38