✔ Gratis levering
✔ Op maat gemaakt
✔ Breed productengamma

Broban kratten zijn een must voor elke banketbakker. In deze grote en brede kratten sla je heel makkelijk broden op. Om de kwaliteit van je brood te behouden, moet je ze voldoende ruimte geven om beschadiging te voorkomen. In broban kratten krijgen ze de ruimte die ze nodig hebben en beschik je over een efficiënt opslagmiddel. De kratten zijn namelijk stapelbaar en bijzonder makkelijk verplaatsbaar. Mis dus zeker niet deze unieke kans om als bakker doeltreffend en ruimte-efficiënt aan de slag te gaan.

Benieuwd naar onze producten?

Broban kratten, vervaardigd op een ecologisch verantwoorde manier

Bij Schoeller Allibert staat duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel. Wij werken daarvoor graag samen met onze klanten en andere recyclagebedrijven om de kunststof van onze producten continu te hergebruiken. Zo verzamelen we graag de versleten of oudere plastic containers, zoals euronorm bakken of stapelbakken voor het magazijn. Deze verwerken we dan tot kleine kunststof korrels die we dan weer herwerken tot nieuwe producten, zoals broban kratten. Je beschikt daardoor over ecologisch verantwoord materiaal.

Beschik over uitstekend materiaal voor je opslag en transport

Naast broban kratten kun je bij ons ook terecht voor andere uitstekende toepassingen voor de voedingsindustrie. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier en plaats uw bestelling. Voor interessante aanbiedingen is het ook aangewezen om de promotiepagina in de gaten te houden. 

FAQ

In onze FAQ vindt u antwoorden op onze meest gestelde vragen

Bezoek de FAQ

Neem contact op!

Nog geen antwoord op uw vraag? Neem dan gerust contact op!

Contactformulier


Nog geen antwoord op je vraag? Neem nu contact met ons op!

Een of meerdere velden zijn niet juist ingevuld.
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
De email kan niet worden verzonden , probeert u het alstublieft nog een keer of neem direct contact met ons op via info.belgium@schoellerallibert.com of bel ons op via 00 32 11 39 38 38