Najaarsbeurzen 2019

Beurzen zijn een leuke manier om bestaande & nieuwe klanten uit te nodigen en zo kennis te maken met bestaande producten en/of de nieuwste innovaties. Bovendien kan je vrijblijvend een demonstratie vragen.

SAVE THE DATE

Kom ons enthousiast Benelux-team ontmoeten op één van onderstaande beurzen. Het geeft ons de kans om jou en jouw bedrijf nog beter te leren kennen. Samen met een drankje bespreken we graag hoe onze herbruikbare kunststoffen containers, trays en bakken jouw supply chain kunnen verbeteren.

Registreer je voor de beurs door te klikken op de afbeeldingen.

ICBR Lyon | 18-20 september 2019

18 - 20 september 2019, Lyon, Frankrijk

ICBR is het internationale platform voor het presenteren van de nieuwste ontwikkelingen en het bespreken van de uitdagingen waarmee de batterijrecyclingindustrie wordt geconfronteerd. Bezoek onze stand n° 13 en ontdek onze UN Geobox® en UN Kaiman® voor de recyclage van batterijen (UN3090), inclusief Li-Ion batterijen).

Solids Rotterdam | 2-3 oktober 2019

Bezoek onze stand E124

2 & 3 oktober zijn wij aanwezig op vakbeurs Solids in Rotterdam Ahoy: hét platform voor de bulk procesindustrie. Tijdens dit tweedaagse evenement ontdekt u alle trends en ontwikkelingen voor de bewerking, verwerking en het transport van vaste stoffen. U komt ons toch ook bezoeken op stand E124? Registreer via deze link en ontvang je persoonlijk ticket per e-mail.

T&L Antwerpen | 15-17 oktober 2019

Bezoek onze stand 2.079

Transport & Logistics Antwerpen 2019 lonkt. En met reden! De sector heeft zoveel te bieden. Elke editie stijgt het aantal exposanten en bezoekers. Het resultaat is een uiterst multimodaal aanbod binnen road, water, rail, air en pipeline waar uiteraard Schoeller Allibert niet kan ontbreken. Het programma en de events zijn veelbelovend. U komt ons toch ook bezoeken op stand 2.079? Registreer via deze link en ontvang je persoonlijk ticket per e-mail.

Empack Mechelen | 23-24 oktober 2019

Op 23 & 24 oktober vindt Empack plaats in de Nekkerhal- Brussels North te Mechelen. Empack brengt exposanten en bezoekers samen om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken omtrent verpakking, waarbij Schoeller Allibert een belangrijke rol speelt. U komt ons toch ook bezoeken op stand A050? Registreer via deze link en ontvang je persoonlijk ticket per e-mail.

Logistica Utrecht | 5-7 november 2019

Bezoek onze stand 2.C076

We informeren u graag op Logistica hoe Schoeller Allibert oplossingen kan bieden voor het transformeren en optimaliseren van de logistieke organisatie. Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. Ontdek onze oplossingen en bezoek onze stand 2.C076. Registreer via deze link en ontvang je persoonlijk ticket per e-mail.

Recycling Gorinchem | 19-21 november 2019

Bestel uw ticket met code: 71908279 voor gratis toegang en bezoek onze stand F109

Op 19, 20 en 21 november 2019 vindt de 10e editie van vakbeurs Recycling plaats in Evenementenhal Gorinchem. Recycling 2019 is het event waar huidige afvalproblemen, toekomstige innovaties en trends in verschillende vakgebieden worden gepresenteerd. Ontdek onze innovaties op het gebied van recycling op onze stand F109. Bestel je gratis ticket met code 71908279 via deze link en ontvang je persoonlijk ticket per e-mail.

Wil je graag een afspraak op één van voorgaande beurzen vastleggen? Stuur een mailtje naar info.belgium@schoellerallibert.be.